Najbolji portal

Besplatni oglasi – Direktorijum linkova

Potreban pomoćni radnik

Stara stolarska radnja za proizvodnju kreveta od bukovine na Vracaru traži jednog pomoćnog radnika. Moguće je i bez radnog iskustva.
Sve detaljnije informacije na telefone 063 8019 575 i 064 2198 247.

Kako izgleda pametan stan ?

Kako izgleda pametan stan ?

Opis, spisak elemenata, vreme potrebno za izvođenje radova, cena sistema pametnog stana….

www.pametanstan.rs

Bavimo se proizvodnjom i montažom elemenata za dečija igrališta.

Bavimo se proizvodnjom i montažom elemenata za dečija igrališta.

Izrada dečijih igrališta vrši se u skladu sa standardom o bezbednosti SRPS EN 1176 koje izdaje INSTITUT ZA STANDARDIZACIJU SRBIJE.

Standardi se tiču opštih bezbednosnih zahteva i metoda ispitivanja, dodatnih specifičnih zahteva i metoda ispitivanja za ljuljaške, tobogane, vrteške, opremu za njihanje, uputstva za ugradnju, kontrolu, održavanje igrališta.

OBEZBEDIMO BEZBEDNA I SIGURNA IGRALIŠTA!
Da igra pobedi igrice.

Dečija igrališta i sportski program

Pozovite nas na 064 85 20 434 ili pišite na urbana.ns@gmail.com

Home

Obrtni (kiper, samoistovarni ) kontejneri

Obrtni (kiper, samoistovarni ) kontejneri

Izrađeni od 3mm lima sa osnovom od HOP profila pogodan za manipulaciju ručnim viljuškarom. Jaki, funkcionalni, besprekorno zavareni i zaštićeni antikorozivnom bojom. Za proizvodne pogone i mašinske radionice. Mogućnost skladištenja i odvoza raznovrsnog otpada. U zavisnosti od namene dimenzije i gabariti kontejnera se mogu prilagoditi zahtevima. www.urbanaoprema.rs 064 85 20 434 021 2100 104 urbanaoprema@gmail.com Uredimo prostor u kom živimo i koji volimo! http://www.urbanaoprema.rs/

Eko kontejneri za odlaganje i transport starih akumulatora, uljanih filtera i krpa, fluorescentnih cevi, starih baterija i sl.

Eko kontejneri za odlaganje i transport starih akumulatora, uljanih filtera i krpa, fluorescentnih cevi, starih baterija i sl.

Stacionarni kontejneri zatvoreni limom- idealni za ostave različite namene. Čelične posude -tankvane-prihvatne posude za sakupljanje tečnosti sa rešetkom, bez rešetke, sa točkovima.
Eko oprema je urađena prema procedurama kvaliteta ISO 9001 i zaštite životne sredine ISO 14001.
Isporučuju se po zahtevu: cinkovani, zaštićeni epoksidno-poliuretanskim sistemom, sa ili bez pocinkovane rešetke.
Ukoliko nešto iz ove ponude ne odgovara Vašim zahtevima, javite se i u kratkom roku možemo dizajnirati i prilagoditi proizvod koji će u potpunosti odgovarati Vašim potrebama.

Ostala eko oprema


Pozovite nas na 064 85 20 434 ili pišite na urbana.ns@gmail.com

Home

Kante za smeće elegantnog dizajna i višestruke funkcionalnosti.

Kante za smeće elegantnog dizajna i višestruke funkcionalnosti.

Kante su neobičnog modernog dizajna, pristupačnih cena, izuzetne trajnosti. Dobro se uklapaju u različite gradske celine i arhitektonske stilove. Parkovi, šetališta, trgovi, univerzitetski kampusi, škole i vrtići, kompanije, tržni centri imaju potrebu za urbanim mobilijarom.
Kanta za otpatke je stabilna i fiksira se za betonsku podlogu. Odlično se uklapa sa drugim elementima urbanog mobilijara, klupama, držačima za bicikla, putokazima.
Možete nas kontaktirati putem mejla urbana.ns@gmail.com, informacije možete pronaći na našem sajtu http://www.urbanaoprema.rs/ ili nas pozvati na broj 0648520435
Urbana oprema je urađena prema procedurama kvaliteta ISO 9001 i zaštite životne sredine ISO 14001.
Kante za smeće se isporučuju po zahtevu: cinkovane, zaštićene epoksidno-poliuretanskim sistemom, sa ili bez unutrašnje posude.

Home

Kolica za prikupljanje tereta i transport buradi Urbana oprema Novi Sad

Kolica za prikupljanje tereta i transport buradi Urbana oprema Novi Sad

Kolica sa pocinkovanom rešetkom za skupljanje tečnosti zahvaljujući točkovima značajno olakšavaju premeštanje tereta i organizaciju rada.
Točkovi su velike nosivosti, dva fiksna, dva okretna, prečnika 125 mm.
Kolica imaju najrazličitiju primenu i dugu trajnost.Dimenzije: 1200x800x350 mm
Možete nas kontaktirati putem mejla urbana.ns@gmail.com, informacije možete pronaći na našem sajtu http://www.urbanaoprema.rs/ ili nas pozvati na broj 0648520434

Kolica su vrhunskog kvaliteta, naš tim odlikuje stručnost i dobra organizacija i nastojimo da svaki kupac bude zadovoljan brzinom usluge i vrhunskim kvalitetom.
Eko oprema je urađena prema procedurama kvaliteta ISO 9001 i zaštite životne sredine ISO 14001. Kolica se isporučuju po zahtevu: cinkovana, zaštićena epoksidno-poliuretanskim sistemom, sa ili bez pocinkovane rešetke.
CENA 292 EUR

Home

Kabine za pušače

Kabine za pušače Urbana oprema Novi Sad

Kabine za pušače mogu se montirati sa urbanim mobilijarom, klupama, stolićima, pepeljarama ili bez njih. Takođe, mogu se prilagoditi dimenzijama, bojom i izgledom Vašem prostoru. Kabine su obložene kvalitetnim pamplex staklom i zaštićene su epoksidno-poliuretanskim sistemom ili cinkovane. Krovni pokrivač je trapezni lim, a krovni nosači imaju funkciju opšivke lima i oluka. Možete nas kontaktirati putem mejla urbana.ns@gmail.com, informacije možete pronaći na našem sajtu http://www.urbanaoprema.rs/ ili nas pozvati na broj 0648520435 Kabine su vrhunskog kvaliteta, naš tim mašinskih inženjera i arhitekata je stručan i dobro organizovan, a cilj nam je da svaki kupac bude zadovoljan uslugom i kvalitetom.

 

http://www.urbanaoprema.rs/

Klupe od drveta i metala za odmor, za sanjarenje, za planiranje…

Klupe od drveta i metala za odmor, za sanjarenje, za planiranje… Klupe mogu biti sa naslonom ili bez naslona ili futurističkog izgleda ili napravljene po Vašoj želji i zahtevu. Svim raspoloživim sredstvima zaštitićemo klupu kako bi bila otporna na vremenske uslove i oštećenja koja prouzrokuju vandali.Odličnog kvaliteta, sigurna antikorozivna zaštita, prezizni varovi. Velik izbor boja i modela.Možete nas kontaktirati putem mejla urbana.ns@gmail.com, informacije možete pronaći na našem sajtu http://www.urbanaoprema.rs/ ili nas pozvati na broj 0648520435 Klupe su vrhunskog kvaliteta, naš tim je stručan i dobro organizovan, a cilj nam je da svaki kupac bude zadovoljan uslugom i kvalitetom.
Uredimo prostor koji volimo i u kom živimo!

Home

Držači ili stalci za bicikla, biciklarnici…

Držači ili stalci za bicikla, biciklarnici…Kako god ih nazivali, potrebni su nam. Urbana oprema d.o.o. izrađuje i montira biciklarnike najrazličitijih tipova i modela. Tim arhitekata, inženjera i iskusnih bravara će se potruditi da osmisli i napravi proizvod koji će odgovarati Vašem zahtevu. Birajte boju, tip zaštite, način isporuke i montaže biciklarnika. Možete nas kontaktirati putem mejla urbana.ns.gmail.com ili više informacija pronaći na našem sajtu http://www.urbanaoprema.rs/ ili na pozivom na brojeve 0648520435 021 2100 104 Biciklarnici su izuzetnog kvaliteta i cilj nam je da kvalitet održimo, a dobru praksu nastavimo. Hoteli, prodajni i ugostiteljski objekti, zubarske ordinacije, programerske kompanije ukazale su nam poverenje. Pažljivo i odgovorno i u dogovoru sa kupcima može se stvoriti proizvod koji će obezbediti obostrano zadovoljstvo i kvalitet. Nastojimo da opravdamo poverenje koje nam ukazujete, a Vi birate između više ponuda i odabraćete onu koja Vam najviše odgovara. Želimo Vam dobre odluke i nadamo se saradnji!

Uredimo prostor u kome živimo i koji volimo!

Home

Separatori za čukljeve

Radi se isključivo za svakog pacijenta pojedinačno, separatorima postižemo odvajanje prstiju u prirodan položaj.

Mogu se nositi u postojećejoj obući i noću i udobni su.

Već posle par dana privikavanja prestaje bol kod dece i mladih osoba za kratko vreme dolazi do ispravljanja.

060/151-66-99
Email: coka@korektorzacukljeve.com
Web site: www.korektorzacukljeve.com

 

Trubaci Grand Srbija

Veselje počinje i završava se zvukom trube. Ne želite svadbu ili bilo koje drugo veselje na koje će gosti sedeti, zar ne? Mi to nećemo dozvoliti jer zvuk koji dopire iz naših instrumenata ne ostavlja nikog ravnodušnim.  Diže sve na noge! Nek vaše veselje bude dogadjaj koji će se dugo prepričavati. Sviramo sve vrste muzike, nema pesme koju ne znamo zasvirati. Jer to je ono sto najbolje radimo. Kad na Balkanu zasvira truba zna se da počinje veselje, rodjenje, krštenje, rodjendan, prosidba, udaje i zenidbe. Kažu da leči dušu, uveseli i najtužnijeg, uveliča svaku priliku i daje poseban smisao svemu sto se slavi i proslavlja.

Trubaci za svadbe i sva veselja